Groenevingersleidscherijn.nl
Home » Preventie

Beveiliging

Beveiliging van uw woning tijdens uw vakantie.

Ongenode bezoekers die de woning van uw kostbare spullen ontdoen. Kostbare spullen die soms "gelukkig" te vervangen zijn. Maar vaak heeft u kostbare spullen in huis die alleen voor u van waarde zijn. Bovendien geeft het naast een hoop rommel en gedoe, ook een gevoel van onveiligheid. Een onbekende heeft in uw woning aan uw eigendommen gezetten en alle kasten en laden overhoop gehaald. Hoe kunnen mensen toch weten dat u langere tijd niet thuis was? De post werd van de mat gehaald door de buurvrouw en ze gaf toch ook de plantjes water?

Kijk nog eens goed naar uw woning. Hoe zag bij thuiskomst uw tuin eruit? Stond het gras behoorlijk hoog? Groeide het onkruid weelderig? Een onverzorgde tuin kan een aanwijzing zijn van langdurige afwezigheid van de bewoners.

GroeneVingersLeidscheRijn neemt de verzorging van uw bloemen en planten binnen en buiten uw huis van u over wanneer u met vakantie gaat. Uiteraard leggen we dan ook uw post op een van te voren afgesproken plaats uit het zicht van anderen. Uw woning maakt dan een bewoonde en verzorgde indruk. Neem de proef op de som en nodig ons uit voor een intake gesprek. Vul het contact formulier in op de contact pagina.  En neem een kijkje op onze foto-galerij waar u kunt zien welke tuinen er verzorgt zijn door GroeneVingersLeidscheRijn.

 

 

 

 


 

Maak een Gratis Website met JouwWeb